Over Mij

Hallo bezoeker, welkom bij webshop tweedehandsbabyborn.nl!

Mijn naam is Suzanne. Ik ben de trotse moeder van 2 meiden.

Toen mijn oudste dochtertje interesse begon te krijgen in poppen, ben ik eens rond gaan kijken wat er te koop was. Ik kwam toen terecht bij de baby born pop. Ik vond echter zowel de pop als de toebehoren erg duur. Ik kocht toen een tweedehands pop met wat spulletjes erbij. Na diverse tweedehands aankopen begon ik het zelf ook steeds leuker te vinden. Zo leuk, dat ik nu een webwinkel heb.

Ik doe de webshop naast mijn reguliere baan en gezin, dus het is echt een uit de hand gelopen hobby. Voor mij is het het belangrijkste dat het leuk is en blijft.

Ik verkoop tweedehands poppen, meubels, verzorgingsspullen en heel veel kleertjes in allerlei maten, voor babyborn 43 cm, my little baby born 32 cm, Annabell 46 cm, Chou Chou 48 cm en meer. Zodat het voor iedereen betaalbaar is om babyborn en andere poppenspullen te kopen.

Ook wil ik met de in- en verkoop van tweedehands spullen, i.p.v. nieuw,  een steentje bijdragen aan het verkleinen van de afvalberg en het minder gebruiken van de schaarse grondstoffen, omdat het behoud van de aarde voor mij heel belangrijk is.
Dat is ook de reden dat u bij mij geen overbodige verpakkingsmaterialen zult aantreffen en ik voornamelijk tweedehands dozen gebruik om in te versturen.

Mijn oudste dochter heeft een hoekje op de site waarin ze haar overbodige poppenspulletjes verkoopt. Die spullen kunnen met mijn spullen gecombineerd worden en samen verzonden. Ook heeft Marij een hoekje op de website waarin ze haar eigen gemaakte poppenkleertjes verkoopt. De portokosten van haar spulletjes kunnen NIET gecombineerd worden met die van mij!

We hopen nog heel veel poppenliefhebbers blij te kunnen maken!